Tots amb l’amateur

Tots amb l'amateur

Ultim cap de setmana futbolístic i arlequinat de la temporada ( aixo desitgem ), acompanyem al Sabadell B a l’ascens a Primera Territorial !!!

Tant si ets soci, com si no, i sents els colors arlequinats, no tens cap excusa per anar al Prat i gaudir de l’ascens ( tornem a repetir : aixo desitgem ) del nostre segon equip. Tenim autocar a un preu ridícul per acompanyar als nostres nois en el seu objectiu, puntuar i pujar de categoria. A l’imatge tens tota l’informació.

Parlar de l’amateur del Centre d’Esports es parlar de la il·lusió de molta gent que ningú mai reconeixerà : jugadors, seguidors ( que malament sona aixo ) i gent que sent el futbol de la base.

La penya “La Trempera Arlequinada” i el Bar “Gran Via Cerveseria” son testimonis d’aquest patiment setmanal, encara que ben es cert que l’actual directiva te molt a dir en l’actual trajectòria de l’amateur, molta gent anònima recolza l’únic objectiu que avui en dia es marca amb el B, pujar categories i donar pas a que esportistes vallesans puguin assolir l’objectiu de triomfar al seu poble, amb el seu club de futbol i a la màxima categoria del futbol professional i, per descomptat, amb el nostre estimat C.E. Sabadell F.C.

Mes informacio amb :

Autocar de La Trempera per al Prat
Autocar al Prat
34a: Unificació Prat-Sabadell B (TOTS AL PRAT!)
La penya La Trempera Arlequinada organitza autocar per recolzar al CE Sabadell B
FILIAL: Unif. Prat – CE Sabadell “b”

A mes a mes, amb @rlekinats.com tots els darrers partits amb les seves croniques i fotos.
L’Amateur a @rlekinats.com

Darreres noticies

Comments are closed.