ceSabadell.com – els blocs

ceSabadell.com - els blocs

Arriben els blocs a ceSabadell.com, la gran aposta de la web, intentar que les veus de l’esport a Sabadell i del C.E. Sabadell en general tinguin un lloc comú a on parlar i donar a conèixer el que ens ofereixen.

Qui pot tenir un bloc ?

Qualsevol entitat esportiva de Sabadell, tant es l’activitat esportiva, tant es la categoria, si n’és professional, es federada…

Qualsevol club de futbol de Sabadell, volem que el futbol base de Sabadell pugui penjar les seves cròniques, les fotos, els vídeos, explicar la dificultat per aconseguir que cada cap de setmana els nanos puguin arribar a jugar els seus partits.

Qualsevol penya del C.E. Sabadell, ara ja tenim un lloc a on es poden informar els penyistes.

Els periodistes i les veus esportives que sentin el C.E. Sabadell, tant si son de Sabadell, viuen a Sabadell o a la conchinchina.

Els particulars que avui en dia tingui un bloc o una web i puguin demostrar la seva serietat i coneixement del medi.

Per als particulars que de tant en tant vulguin fer la seva crònica, donar la seva opinió i comunicar-se amb la resta de lectors de la web, podran enviar els seus articles a la nostra bustia de mail i, sempre que el contingut no sigui ofensiu, es publicara al bloc del soci i simpatitzant.

Tens mes idees, que podem afegir ? el nostre mail es obert a les teves sol·licituds.

Demana el teu bloc, envia el teu article.
ceSabadell.com - els blocs

Darreres noticies

Comments are closed.